Prodávejte online s Paymium přímo z Vašeho webu!

paymium.cz

Paymium.cz

Prodávejte 24/7 

Prodávejte 24/7 s Paymium od Webmium

Je důležité být zákazníkům nablízku i tehdy, když Váš obchod nemá právě otevřeno. To nám jasně ukázaly poslední měsíce, kdy jsme zaznamenali raketový růst online služeb od rozvozu jídla, po nákup potravin online, až po prodeje přes klasické eshopy. Eshopy jsou ideálním řešením, pokud chcete zvolit internet jako primární prodejní kanál. Ale co řešení pro živnostníky a podnikatele s několika málo službami nebo produkty, kteří chtějí dát svým zákazníkům také možnost nakoupit přes internet? Právě pro ně je tu Paymium, jednoduchý objednávkový a platební systém. 

Není potřeba složité řešení

Prodávejte 24/7 s Paymium od Webmium

Jednoduchá řešení máme rádi stejně jako Vy, a proto jsme se rozhodli, že chceme dát možnost všem podnikatelům a živnostníkům, aby mohli jednoduše začít nabízet své služby a produkty online a nemuseli si složitě zakládat eshopy se složitými sklady, variantami produktů a filtracemi. Vždyť možná i Vy chcete nabídnout svým zákazníkům online jen pár produktů, třeba voucher na stříhání, knížku nebo sklenici domácího medu. 

Stačí si aktivovat Paymium.cz

Prodávejte 24/7 s Paymium od Webmium

Vytvořili jsme jednoduchý objednávkový a platební systém, kde si snadno vytvoříte, co a jak chcete prodávat. Stačí zadat název, cenu, popis produktu nebo služby a způsob doručení – to už je jen na Vás. Paymium Vám jen vytvoří odkaz nebo prodejní tlačítko, které si potom můžete dát na web, do mailu, na Facebook nebo kamkoliv budete chtít. Přes odkaz se lidé dostanou do “objednávkového systému” a pohodlně nakoupí.

Vše se odehrává u Vás na webu

Nemusíte se učit složitou administraci eshopu. Vše si vložíte na web, který již dobře znáte nebo na to máte “ajťáka”, který se Vám o web stará, a pro něho to bude otázka několika minut (spíše sekund) vložit Vám na web prodejní tlačítko.

Využijte i další prodejní kanály

Abyste mohli začít prodávat, nemusíte mít ani webovou stránku. Můžete začít třeba přes sociální sítě, email, whatsapp nebo přes weby Vašich partnerů. 

Nástroj je jednoduchý, ale dává nepřeberné možnosti jeho využití, jelikož nestaví zbytečné bariéry. Jak jednoduché to je si můžete vyzkoušet ve verzi zdarma.

Proč to zkusit právě teď?

Velkou výhodou je, že dáte zákazníkovi možnost nakoupit ve chvíli, kdy je připraven nakupovat, klidně ve tři hodiny ráno nebo v jinou dobu, kdy nejste u telefonu nebo na emailu. Myslete na to, že čím delší je doba, kdy necháte zákazníka čekat, tím mu dáváte více možností si nákup rozmyslet nebo ho uskutečnit jinde.

Díky tomu, že objednávky jsou online, budete mít k dispozici kontakty na Vaše zákazníky a můžete jim třeba v těžkých chvílích nabídnout Vaše služby. Jistě vás rádi podpoří.

Výhody

  • Jednoduchá implementace na Váš web, profil na sociální síti nebo email.
  • Jednoduchý nástroj, jehož obsluhu zvládne každý.
  • Široké možnosti plateb, aby si každý mohl vybrat.

Pokud máte další otázky, podívejte se na nejčastější dotazy.

Podívejte se, jak jednoduché to může být.

Webmium.cz je tu pro podporu malých a středních podnikatelů, kterým tvoříme nástroje a služby na míru. Základem je jednoduchost našich systémů, aby jejich obsluha pro Vás byla co nejkomfortnější. 

Potřebu jednoduchého nákupu přímo na webu si uvědomuje i Komerční banka a v rámci KB Rádce je to jedno z doporučených řešení pro malé a střední podnikatele, kde je nástroj Paymium vedle společností jako je Alza a Shoptet.

Chcete se dozvědět ještě více? Mrkněte přímo na paymium.cz

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Přejít nahoru