Dlouhý popis kategorie? Bez problému

Potřebujete o kategorii svého e-shopu říct tolik informací, ale obáváte se, abyste zákazníky neodradili dlouhými popisy? Vyřešte to novou funkcí Webmium e-shopu. Skrytí dlouhého popisu v kategorii vám umožní říct vše, co potřebujete a přesto zůstanou produkty nahoře, skvěle viditelné bez nutnosti rolování.

Proč je výhodné popisy skrýt? Většina zákazníků kouká rovnou na produkty. Při skrytém popisu jim zůstanou hezky na očích. Přesto i pečliví čtenáři a zvědavci dostanou šanci na veškeré informace. Úvodní text kategorie je na stránce viditelný ve zkrácené verzi. Stačí však kliknout na tlačítko pro „rozbalení“ a mohou číst až do konce vašeho sdělení.

Jak skrytí popisu vypadá v praxi?

Jak tuto funkci aktivovat?

Popište své kategorie v plné délce. Sdělte svým zákazníkům, jaké zboží tady nabízíte, jaké jsou jeho výhody a jak moc dané produkty obohatí jejich život, když si je pořídí. Řekněte vše, co říct chcete. A nezapomeňte do textů propašovat klíčová slova.

Potom navštivte administraci e-shopu a v Nastavení odfajfkujte skrývání popisů takto: Nastavení -> Nastavení obchodu -> Nastavení kategorií -> Skrývat delší popis v kategorii

A je to. Máte hotovo. Odteď už svoji výřečnost krotit nemusíte.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Přejít nahoru