Instagram přišel s novinkou Collabs

Co jsou Instagram Collabs?

Instagram Collabs Vám umožňují pozvat někoho ke spolupráci na příspěvku ve Feedu nebo Reels, aby mohl sdílet obsah se svými sledujícími. V podstatě můžete být spoluautorem obsahu s jiným uživatelem Instagramu a příspěvek se zobrazí na obou vašich profilech. Tímto způsobem budete moci sdílet názory, lajky a komentáře, což vám umožní využít a zapojit se do vzájemných komunit. 

Instagram začal tuto funkci testovat dříve v roce 2021, přičemž přístup získali uživatelé ve vybraných regionech.  Pro značky otevírá funkce Collabs nový způsob partnerství s influencery, získávání společenského vlivu pomocí asociace a oslovování angažovaných komunit.

Placená partnerství však bude stále nutné náležitě zveřejňovat v souladu s regulačními pokyny, a to i při používání Collabs.

Zdroj: Instagram

Instagram tuto funkci stále testuje, takže pokud ji ještě nemáte, vydržte. I Instagram se neustále vyvíjí a nezahálí. Věřme, že připravovaná novinka bude ku prospěchu všem uživatelům této sociální sítě.

Nevíte si rady s nastavením kampaní na Facebooku a Instagramu? Nevadí. Napište nám na e-mail info@webmium.cz nebo nás můžete kontaktovat pomocí formuláře na našich webových stránkách webmium.cz/kontakt případně na telefonním čísle naší podpory +420 605 99 44 66 a my se Vám co nejdříve ozveme.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Přejít nahoru