Mějte bezpečný web a aktivujte si HTTPS

Ukažte návštěvníkům svého webu, že myslíte na všechno a zabezpečte své stránky proti „odposlouchání“. SSL certifikát zašifruje spojení mezi webovým serverem a prohlížečem. Nastavte si v administraci svého Webmium webu HTTPS protokol a získejte všechny výhody, které s sebou tato změna přináší. Jaké to jsou?

Bezpečnost. Internet může být pěkně zrádné prostředí. Víte to vy i vaši uživatelé. Jakmile poběží váš web přes zabezpečovací protokol, získáte u návštěvníků důvěryhodnost a ani je nenapadne utéct ze stránek dřív, než si přečtou celý jejich obsah.

Google i Google Ads změnu protokolu ocení. Vyhledávač Google upřednostňuje zabezpečené stránky před těmi ostatními. HTTPS vám přinese kladné body při umisťování ve vyhledávačích. Stejně pozitivní vliv má HTTPS i při práci s reklamními systémy Google Ads.

Pro vás se nic nemění. Funkčnost webu, jeho administrace a všechny funkce, které na něm máte, zůstávají tak, jak jsou.

Jak aktivovat zabezpečení HTTPS protokolem?

Ničeho se nebojte, nastavení HTTPS je snadné. Stačí se přihlásit do administrace svého webu a v sekci “Správa domény” a “ZABEZPEČENÍ WEBU SSL CERTIFIKÁTEM” si bezplatně aktivujte SSL certifikát tlačítkem “Zabezpečit web”. Hotovo. Vaše stránky jsou už odteď chráněné zas o pořádnou dávku zabezpečení víc.

Víte o někom, komu stránky ještě stále běží bez šifrované komunikace přes http protokol? Nasdílejte mu náš článek a nenápadně ho naveďte na změnu, kterou ocení.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Přejít nahoru