Novinky ze sociálních sítí

Instagram pracuje na nových bonusech za Reels videa

Instagram testuje nový platební program, v rámci něhož mohou tvůrci Reels videí získat finanční odměnu. Chce tím motivovat k vytváření nových videí a zároveň k vlastní autorské tvorbě, která není pouhým přesdílením již existujícího obsahu.

https://newsfeed.cz/instagram-pracuje-na-novych-bonusech-za-reels-videa/

Instagram testuje novou záložku pro objevování hudby

Instagram testuje novou audio funkcionalitu. Ve vyhledávání najdete záložku Audio, která umožní vyhledávat v aplikaci konkrétní hudební kusy a přidávat je do příspěvků.

https://newsfeed.cz/instagram-testuje-novou-zalozku-pro-objevovani-hudby/

Instagram testuje tvorbu příspěvků z desktopu

Instagram se pustil do testování nové možnosti vytváření příspěvků z počítačové verze aplikace. To je pro mnoho marketérů a správců profilů vítaný krok kupředu.

https://newsfeed.cz/instagram-testuje-tvorbu-prispevku-z-desktopu/

Instagram nabídl užitečné tipy pro DM a produktové tagy

Instagram nasdílel nové praktické tipy pro uživatele i firmy. První skupině ukazuje, jak co nejlépe používat ovládací nástroje v přímých zprávách (DM). Firmám zase poskytl přehled, jak mohou pracovat s produktovými tagy v příspěvcích ve feedu, Stories, Reels a IGTV.

https://newsfeed.cz/instagram-nabidl-uzitecne-tipy-pro-dm-a-produktove-tagy/?fbclid=IwAR2_Kzjxsb9tvUR0NPV8pjTxjbUt1S11Fbi5qZe_UwL4qihi80_Ep4usqNo

Instagram testuje nové samolepky ve Stories

Instagram pracuje na několika nových samolepkách ve Stories. Pomocí nich chce zlepšit prezentaci v aplikaci, rozšířit možnosti propagace a zvýšit zážitek pro uživatele.

https://newsfeed.cz/instagram-testuje-nove-samolepky-ve-stories/?fbclid=IwAR2DqohnMYcmSl3aDzP7mYVaW-fMO5vqLxoLmKzLxXKFfYZDXoCnU8y4EV4

Jak využít tvůrce obsahu pro váš efektivnější marketing

Chcete zjistit, jak maximalizovat vaše úsilí na sociálních sítích díky spolupráci se zákazníky, tvůrci a influencery? Instagram zveřejnil tři nové tipy, které se vám budou hodit.

https://newsfeed.cz/jak-vyuzit-tvurce-obsahu-pro-vas-efektivnejsi-marketing/

Instagram spouští online magazín s TOP trendy

Instagram zveřejnil první vydání nového digitálního magazínu Instagram Insider, který přinese přehled největších trendů na platformě. Ty jsou založené na aktivitě, kterou uživatelé v aplikaci provádí, stejně jako na předních tvůrcích obsahu.

https://newsfeed.cz/instagram-spousti-online-magazin-s-top-trendy/

Novinky pro tvůrce: Creator Shops, nové reklamy a vylepšené tržiště

Facebook plánuje zavést nové nástroje, aby pomohl tvůrcům obsahu na Instagramu získat více peněz. Chystá specializované obchody pro autory, novou nabídku reklam a dokonalejší tržiště, které je propojí se značkami.

https://newsfeed.cz/novinky-pro-tvurce-creator-shops-nove-reklamy-a-vylepsene-trziste/

Facebook umožní poslouchat podcasty a hudbu ze Spotify přímo v aplikaci

Facebook oznámil rozšíření partnerství s platformou Spotify. Díky tomu budete moci poslouchat a sdílet plnohodnotné hudební skladby a podcasty přímo na Facebooku, aniž byste museli odcházet do externí aplikace.

https://newsfeed.cz/facebook-umozni-poslouchat-podcasty-a-hudbu-ze-spotify-primo-v-aplikaci/?fbclid=IwAR2fSy7SzZiotsZrqYCpsJbQHxzq7mkwFh3K_KtKOlXuDCh750ZFG7cYZPA

WhatsApp umožní vytvářet Facebook reklamy

V nástrojích aplikace WhatsApp Business bude brzy možné vytvářet reklamy, které se zobrazí na Facebooku a Instagramu. Z těchto reklam se pak uživatelé dostanou zpět na profil dané firmy.

https://newsfeed.cz/whatsapp-umozni-vytvaret-facebook-reklamy/

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Přejít nahoru