Ohlédnutí za rokem 2018

Webmium už má nějaký ten pátek za sebou. Ale ten loňský rok 2018 byl opravdu intenzivní a nadupaný událostmi. Některé změny nás ovlivnily natolik, že do jisté míry začaly určovat směr našich dalších pracovních kroků. Rádi bychom se o některé okamžiky z našich kanceláří s vámi podělili. Právě teď a tady se dozvíte zlomek toho, co nám minulý rok přinesl.

Docela jsme se rozrostli. Naši partu posílili noví vývojáři a markeťáci. I jiné pozice dostali čerstvé posily. Už je nás 30. A stále se rozrůstáme dál. Stávající kanceláře už nám začaly být dost těsné a tak jsme se v dubnu přestěhovali do krásných kanceláří na Pankráci. Tady je tolik místa a prostoru, že nám to každý den vlévá do žil novou energii a nápady se to tu jen hemží.

10 zásadních momentů ve Webmiu 2018

  1. Stále jsme pyšní na partnerství s Google. Aktuálně jsme součástí několika jeho programů. Konkrétně Google Elevator pro dynamicky rostoucí agentury a Google Sales Guru, kde pomáháme firmám v jejich prvních krocích s Google Ads.
  2. Success fee model (který odměňuje za výkon) jsme vyzkoušeli v PPC kampaních pro STYX. Výsledky uspokojili nás i klienta. Takže je jasné, že s touto formou kampaně budeme pracovat častěji.
  3. Když jsme na konci roku sečetli počet marketingových projektů, na kterých jsme pracovali, vyšlo nám číslo daleko přesahující 100. Makali jsme, jen se od nás prášilo, ale stálo to za to.
  4. Zapracovali jsme na úspěchu našich klientů ve vyhledávačích a posouvali je hezky nahoru. Například firmu Stěhování jsme posunuli meziročně o velmi slušných 72 % na 9,5 tisíc návštěv z organického vyhledávání při míře opuštění 34 %. Což je o 10 % lepší výsledek než ze všech zdrojů dohromady.
  5. Začínáme vytvářet užitečný nástroj pro zdravotnictví a pro segment silver age. O co jde vám zatím neprozradíme, ale nebojte, v pravý čas se vše dozvíte.
  6. Naše služby jsme rozšířili o branding. Super brand jsme mimo jiné postavili třeba pro sestřička.cz. O tom, jak na změnách loga pracujeme vás pravidelně informujeme na blogu. Další důvod, proč nás pravidelně sledovat.
  7. Editor webovek jsme posílili o HTTPS. Našim klientům jsme posílili ochranu webu na nejvyšší level.
  8. Webmium eshop jsme napěchovali hromadou užitečných funkcí. A obohatili ho o provizní systém.
  9. Nezapomněli jsme ani na sociální sítě. Pod našima rukama se narodil messenger bot. A nejen jeden. U nás s fanoušky komunikuje bot Martin a na OZPprace bot Terry.
  10. Na konci roku jsme si užívali o kapku lepší Vánoce. Pro spolupráci Jablotronu s nadací Kapka naděje jsme připravili Vánoční webovou prezentaci. A díky ní se vybralo více než neuvěřitelných 500 tisíc korun na podporu projektů Kapky naděje. To nás zahřálo skoro stejně jako svařák na tradičním vánočním večírku.

Co plánujeme dál?

Vloni se toho událo tolik, že jsme určitě na něco zapomněli. Ale to nevadí. Minulost je minulostí a my už myslíme na budoucnost. Kam všude nás letošní rok 2019 zavede? Necháme se překvapit. Mimo jiné plánujeme spustit vlastní workshopy. Dokončit generaci šablon 2.0. Více pracovat s modelem succes fee. Čeká nás toho opět dost. Už teď se těšíme, protože každá práce nám přináší nové impulsy, podněty, zkušenosti a zážitky. My se tu rozhodně nenudíme. A nebudete se nudit ani vy. Když budete s námi.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Přejít nahoru