Seznam chystá nejkomplexnější reklamní systém v Česku

Seznam se pustil do tvorby nového reklamního systému Seznam Reklama. Měl by být nejkomplexnějším reklamním systémem na naší scéně. Celý systém by měl nabídnout mnohem efektivnější administrativu a tak i významnou úsporu času.

S čím Vám Seznam Reklama pomůže?

V první řadě zjednodušení administrativy. Dosud byl proces nákupu reklamy poměrně hutný a obsahoval v sobě celou řadu postupů, jako je zasílání objednávek, následná komunikace, fakturace, dodání mediaplánů a tak dále. Mezi všemi těmito kroky byla často i další časová prodleva a celkově se to velmi složitě plánovalo v kratších obdobích. Nový systém celý proces vměstná jen do pár kliknutí. To ušetří podstatnou část času a hlavně vyloučí nesmyslnou administrativní zátěž.

Systém nákupu displej reklamy tak pracuje plně automatizovaně, po vzoru Skliku. Jednou z dalších výhod je i možnost využít řešení pro ukončení podpory cookies třetích stran, to je aktuálně ve vývoji pro Sklik. Toto přináší navazující benefity v podobě přesnějších měření konverzí, přesnějšího zásahu a větší kontroly nad externím výdejem.

Ani vydavatelé nepřijdou zkrátka

Nový systém Seznam Reklama nemyslí pouze na klienty nakupující reklamu. Vydavatelé budou moci z výhod systému těžit také. Pokud jste součástí programu Seznam Partner, tak již nyní můžete Seznam Reklamu používat. Vydavatelé, respektive partneři si tak mohou na svých digitálních plochách určit, kde a jakou reklamu chtějí. Mimo tuto cíleně odebíranou reklamu má Seznam možnost umístit reklamu z vlastních kampaní.

Naskýtají se otázky, zda nový automatizovaný systém nepodpoří ztrátu kontaktu s klienty. V rozhovoru pro Mediaguru se ale ředitel divize Reklamy Seznam Ondřej Krišica vyjádřil, že ač se může na první pohled zdát, že v automatizovaném systému není potřeba tak častý kontakt s obchodními zástupci, ztráty kontaktu se nebojí. Naopak, podporují cestu nabídky mnohem flexibilnějších služeb. Podpora pro klienty tu nadále bude připravena, pokud bude potřeba.

Kdy se na Seznam Reklama můžeme těšit?

Seznam prozatím neslíbil konkrétní datum, ale upozornil, že plánuje vydat systém pro všechny klienty a partnery v průběhu příštího roku.

S kampaněmi na internetu Vám velmi rádi pomůžeme. Jsme tu pro Vás. Můžete nám napsat e-mail na info@webmium.cz. Dále nás můžete kontaktovat pomocí formuláře na našich webových stránkách webmium.cz/kontakt nebo na telefonním čísle naší podpory +420 605 99 44 66 a my se Vám co nejdříve ozveme.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Přejít nahoru