Výpadek reklam na Facebooku? Ads Status Page

Během loňského roku Facebook zaznamenal několik výpadků reklam na globální úrovni, které značně ovlivnily celý marketingový svět. Poslední zaznamenaný výpadek byl na začátku července loňského roku, jemu však předcházely výpadky v dubnu a v březnu. Tyto problémy však nepostihly jen sociální síť Facebook, ale i další platformy, které pod Facebook spadají, což jsou aplikace Instagram a WhatsApp.

V okamžiku, kdy tyto situace nastaly, žádný z uživatelů nevěděl, co se děje a zda tato situace bude trvat delší dobu a jaký bude mít možný dopad pro jejich kampaně. 

Webmium novinky

Samotní správci Facebooku si uvědomují, že jakékoliv výpadky, které na platformě nastávají, mohou nepříznivě ovlivnit aktivity jejich inzerentů. Z tohoto důvodu založili stránku Ads Status Page, kde Facebook neustále informuje o poruchách na všech svých platformách, kdy Vám v reálném čase zašlou oznámení o daném výpadku, pokud by tento výpadek měl ovlivňovat možnou výrobu či správu Vaších kampaní.  

Jestli bude docházet k dalším výpadkům na Facebooku, pak nejrychlejším způsobem, jak zjistit, o co se jedná, je kromě uvedené stránky možné podívat se na oficiální stránky Facebooku na Twitteru.

Zajímá Vás více informací ke správě kampaní na Facebooku, nebo chcete na Facebooku začít inzerovat? Pak nám napište na e-mail info@webmium.cz nebo vyplňte formulář na naších webových stránkách webmium.cz/kontakt a my se Vám v brzké době ozveme.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Přejít nahoru