Vytváření Facebook reklam už i na Whatsappu

Brzy bude možné v nástrojích aplikace WhatsApp Business vytvářet reklamy, které se zobrazí na Facebooku a Instagramu. Uživatelé se z těchto reklam dostanou zpět na profil dané firmy.

článek webmium

Facebook přišel s novou možností poté, co loni odstoupil od plánu zavedení reklam do Whatsappu, který se jevil jako velmi nepopulární. V aplikaci WhatsApp Business tak bude možné vytvářet Facebook a Instagram reklamy. Už dnes mohou inzerenti pomocí správce reklam vytvořit Facebook reklamy, které směřují do Whatsappu. Díky této nabídce ale bude možné reklamy tvořit přímo v aplikaci WhatsApp Business.

článek webmium

Zdroj: Social Media Today

Tvorba reklamy bude probíhat tak, že sociální síť využije katalogy ve Whatsappu k tomu, aby získala informace o vybraném produktu, který budou chtít inzerenti propagovat. Zjednodušeně si tedy jen vyberete položku ze svého katalogu k propagaci a nástroj ji obratem promění na reklamu, která se bude zobrazovat na Facebooku či Instagramu. Nebude chybět ani tlačítko, které uživatele dovede zpět z reklamy na profil inzerenta na WhatsAppu.

Propagujete svou firmu na sociálních sítích a potřebujete pomoc s Vašimi kampaněmi? Neváhejte a napište nám e-mail na info@webmium.cz nebo vyplňte formulář na našich webových stránkách webmium.cz/kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Přejít nahoru